Advertisement

Filyos Kalesi / Filyos Kalesi Çaycuma Zonguldak - Zonguldak'da Yapılacak ... : Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde.

Filyos Kalesi / Filyos Kalesi Çaycuma Zonguldak - Zonguldak'da Yapılacak ... : Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde.. Filyos nehri'nin karadeniz' e döküldüğü alanda kurulu filyos antik kenti, önceleri billaius bu tarihsel eserlerden kale ve amfiteatr 2001 yılında restore edilmeye başlanmış ve çalışmalar halen sürmektedir. 6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi , kentin denize hakim bir noktası olan bir. See more of filyos kalesi on facebook.

Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Filyos kalesi, zonguldak ilinin çaycuma ilçesine bağlı filyos beldesi yakınlarında yer almaktadır. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde ulaşım: See more of filyos kalesi on facebook.

Zonguldak Gezilecek Yerler - Tatil Ana
Zonguldak Gezilecek Yerler - Tatil Ana from www.tatilana.com
Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum. Filyos beldesine çaycuma ilçesi üzerinden sahil yolundan ulaşabilirsiniz. Orta çağ zamanların da yapıldığı bilinen bu kale zonguldak çaycuma ilçesindedir. See more of filyos kalesi on facebook. Zonguldak il merkezine 25 km, çaycuma ilçesine ise 10 km uzaklıkta bulunmaktadır. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur.

Yaşar kapucu tarafından filyos kalesi altında bulunan sarnıcın videosu.

Teios antik kenti kalıntılarının olduğu yer.filyos kalesi olarak biliniyor.filyos'a çok yakın.giriş ücretsiz,otopark ücretsiz.manzara süper.deniz ve. Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Zonguldak il merkezine 25 km, çaycuma ilçesine ise 10 km uzaklıkta bulunmaktadır. Yaşar kapucu tarafından filyos kalesi altında bulunan sarnıcın videosu. Filyos kalesi, zonguldak ilinin çaycuma ilçesine bağlı filyos beldesi yakınlarında yer almaktadır. Orta çağ zamanların da yapıldığı bilinen bu kale zonguldak çaycuma ilçesindedir. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Tarihi boyunca değişik isimlerle (tios, tieion, tianon, tium) anılmıştır. Check room prices and photos.

Check room prices and photos. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi , kentin denize hakim bir noktası olan bir. 25 sun apr login:2021 26 mon apr log out:2021. Her zamanki gibi yine bir akşam üstü ulaştık. Filyos'ta bulunan kalenin romalılar tarafından yapıldığı düşünülmektedir.

Çaycuma'daki Tieion Antik Kenti'nde 350 basamaklı yapı ...
Çaycuma'daki Tieion Antik Kenti'nde 350 basamaklı yapı ... from i.arkeolojikhaber.com
Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. 25 sun apr login:2021 26 mon apr log out:2021. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum. Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek. Yaşar kapucu tarafından filyos kalesi altında bulunan sarnıcın videosu.

Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır.

Check room prices and photos. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Lütfen farklı bir tarih seçin. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde ulaşım: Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum. Tarihi boyunca değişik isimlerle (tios, tieion, tianon, tium) anılmıştır. Filyos kalesi, zonguldak ilinin çaycuma ilçesine bağlı filyos beldesi yakınlarında yer almaktadır. Filyos kalesi google haritasını sol üstteki işaretlerden. Filyos nehri'nin karadeniz' e döküldüğü alanda kurulu filyos antik kenti, önceleri billaius bu tarihsel eserlerden kale ve amfiteatr 2001 yılında restore edilmeye başlanmış ve çalışmalar halen sürmektedir. 6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır.

Filyos beldesine çaycuma ilçesi üzerinden sahil yolundan ulaşabilirsiniz. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri.

Filyos Beldesi Çaycuma Zonguldak - Zonguldak'ta Yapılacak ...
Filyos Beldesi Çaycuma Zonguldak - Zonguldak'ta Yapılacak ... from www.tatilcity.net
Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek. Filyos kalesi filyos beldesi sınırları içindedir ve batı karadeniz'de yer alır. 6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. See more of filyos kalesi on facebook. Filyos kalesi google haritasını sol üstteki işaretlerden. Orta çağ zamanların da yapıldığı bilinen bu kale zonguldak çaycuma ilçesindedir. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır.

Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek.

Filyos kalesi filyos beldesi sınırları içindedir ve batı karadeniz'de yer alır. Filyos nehri'nin karadeniz' e döküldüğü alanda kurulu filyos antik kenti, önceleri billaius bu tarihsel eserlerden kale ve amfiteatr 2001 yılında restore edilmeye başlanmış ve çalışmalar halen sürmektedir. Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Filyos ve günbatımı aslında bir gezi hikayesi değil bu. Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. Filyos'ta bulunan kalenin romalılar tarafından yapıldığı düşünülmektedir. Teios antik kenti kalıntılarının olduğu yer.filyos kalesi olarak biliniyor.filyos'a çok yakın.giriş ücretsiz,otopark ücretsiz.manzara süper.deniz ve. Zonguldak il merkezine 25 kilometre, ilçeye ise 10 kilometre uzaklıktadır. Filyos kalesi, zonguldak ilinin çaycuma ilçesine bağlı filyos beldesi yakınlarında yer almaktadır. Her zamanki gibi yine bir akşam üstü ulaştık. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. Zonguldak il merkezine 25 km, çaycuma ilçesine ise 10 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır filyos. Filyos kalesi filyos beldesi sınırları içindedir ve batı karadeniz'de yer alır.

Posting Komentar

0 Komentar